OM MAGNUS JOHANSSON BAGERI & KONDITORI

Att baka och känna dofter av riktigt goda råvaror, det är livet!

Magnus Johansson har hunnit med mycket. Han har varit med i kocklandslaget, gjort desserter till Nobelfesten och fick för några år sedan den stora äran att svänga ihop en karamelliserad chokladmousse till Kungen när Hans Majestät fyllde jämt. Behöver vi säga att jubilaren blev mer än nöjd?

Magnus Johansson Bageri&Konditori drivs med stor kärlek för det genuina hantverket av Magnus och Linda Johansson. Vi har tagit till vara på allt vad naturen har att erbjuda och bara det allra bästa och mest gedigna råvarorna är en självklarhet hos oss. Vi hämtar allt från lokala leverantörer, så långt som det är möjligt.

Hos oss händer mycket spännande. Men en sak kan du vara säker på. Du får alltid en upplevelse. Vilka smaker och råvaror vi kombinerar beror helt och hållet på säsong och på vad vi vill bjuda dig på just denna dag.

Ett underbart doftande matbröd, ett spännande bakverk av högsta kvalitet, en tårta eller en god macka tillsammans med en smakrik kopp ekologiskt kaffe eller te.

Allt är resultatet av ett noga genomtänkt arbetssätt där vår gedigna kunskap, och vår stora respekt och kärlek till de bästa råvarorna, tillsammans skapar ett inspirerande skyltfönster, fullt av nya smaker och ljuvliga dofter. Följ oss på Instagram för att ta del av det dagsaktuella sortimentet och erbjudanden!

I den helt nyrenoverade övervåningen huserar nu ett härligt ljust och trivsamt café. Här kan du njuta av en nyttig frukost, som givetvis är vegetarisk eller om du så önskar, helt vegansk. Genom de stora glasrutorna kan du från cafét också se vår duktiga personal arbeta vid bakborden och fylla ugnarna med goda bakverk av alla de slag.

Välkommen att njuta av det goda i tillvaron.

Magnus och Linda med personal

INSTAGRAM

KONTAKT

  Följ oss på Facebook och Instagram

  Vi finns även på Tripadvisor

  Lugnets Allé 7, Hammarby Sjöstad, 120 65 Stockholm Telefon +46 8 791 90 21

  HITTA HIT

  Det tar ca fem minuter att åka hit med buss 74 från Skanstull. Kliv av vid Sickla kaj.
  Det går också bra att ta buss 71 från Slussen (Katarinavägen) mot Jarlaberg via Sickla Udde.
  Kliv av vid Båtbyggargatan.
  Från Gullmarsplan åker man Tvärbanan mot Sickla Udde och kliver av vid Sickla kaj.


   

  Vi har öppet • Måndag-Fredag 07.00-18.00 Lördag-Söndag 08.00-17.00 • Röda dagar 08.00-16.00

  Öppettider Jul & Nyår • 23/12 08.00-16.00 Julafton 08.00-12.00 Juldagen & Annandag jul Stängt  30/12 08.00-16.00 Nyårsafton 08.00-16.00 Nyårsdagen Stängt Trettondagen 08.00-16.00 7/1 08.00-16.00

  Vi är en kontantfri butik