OM MAGNUS JOHANSSON GLASS & KONFEKTYR

På Magnus Johansson Glass och Konfektyr bjuder vi på 100% njutning och 100% kvalitet. Bra råvaror tillsammans med ett genuint hantverk ger en upplevelse utöver det vanliga.

Det är så vi alltid har arbetat. Med detta som bas pågår ett lekfullt improviserande där vi tar fram smaker, texturer och former för att ständigt kunna ge dig nya smak- och doftupplevelser. Hos oss får du riktigt godis. Glöm alla självplocksbackar med industrigodis som du hittar på stormarknaden. Här plockar vi omsorgsfullt ihop ditt urval, snyggt och glädjefullt förpackat.
Klassiska smaker varvas med nya kombinationer och kreationer. 

Det godaste har vi sparat till sist. Glassen. Glass är inget du bara ska äta på sommaren. Vi vill att du ska kunna få den riktigt bra, för att inte säga den bästa, glassen året om. Hos oss får du alltid god och nygjord glass och mjukglass när du vill ha den, sommar som vinter, höst som vår. Det som varierar är smakerna som vi tar fram efter säsong.

Hos Magnus Johansson Glass och Konfektyr får du uppleva den där speciella känslan du får av att höra pinglan när dörren stängs igen och du förväntansfull går in i värmen till en helt annan värld för en stund. En värld av njutning för alla sinnen.

Välkommen in.

Magnus och Linda med personal

INSTAGRAM

KONTAKT

  Följ oss på Facebook och Instagram

  Vi finns även på Tripadvisor

   

  Torkhusgatan 3 • 120 65 Stockholm • Telefon +46 8 791 90 21

  HITTA HIT

  Det tar ca fem minuter att åka hit med buss 74 från Skanstull. Kliv av vid Sickla kaj.
  Det går också bra att ta buss 71 från Slussen (Katarinavägen) mot Jarlaberg via Sickla Udde.
  Kliv av vid Båtbyggargatan.
  Från Gullmarsplan åker man Tvärbanan mot Sickla Udde och kliver av vid Sickla kaj.


   

  Vi har öppet • måndag stängt • tisdag-fredag 11.00-18.00 lördag-söndag 11.00-17.00

  Vi är en kontantfri butik