Företagsinformation

För köp som sker på denna webbplats ansvarar Magnus Johansson bageri & konditori AB. Lugnets Allé 7, 120 65 Stockholm. Org. nr. 556850-0895. Mail: kundservice@magnus-johansson.com Priser Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms, frakt tillkommer. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.

Betalning

Betalning Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktioner medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.

Klarna Faktura

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

● Få alltid hem varan innan du betalar
● Betalningstid – alltid 14 dagar
● Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
● Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
● Ladda ner dina fakturor från klarna.se
● Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhantering syfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

Klarna Konto

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

● Få alltid hem varan innan du betalar
● Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
● Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
● Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
● Handla nu – betala i slutet av nästkommande månad
● En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
● Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.*
Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation

Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om din beställning. Är det något fel i orderbekräftelsen ber vi dig kontakta oss via mail på kundservice@magnus-johansson.com. Utebliven orderbekräftelse På grund av tekniskt fel eller andra omständigheter bortom vår kontroll kan din orderbekräftelse bli sen eller helt utebli. Om din orderbekräftelse dröjer mer än 30 minuter ber vi dig kontakta vår kundtjänst på kundservice@magnus-johansson.com

Stora beställningar

Våra produkter är hantverk och produktionen är småskalig. Vid högtider som jul och påsk är efterfrågan extra stor och större beställningar bör läggas i god tid före önskat leveransdatum. Kontakta gärna oss på kundservice@magnus-johansson.com så hjälper vi dig där då. Vi förbehåller oss rätten att häva köpet och betala tillbaka pengarna om det är så att vi inte kan leverera.

Minsta ordervärde

Varuvärdet måste uppgå till minst 125 kr för att ordern skall expedieras.

Leverans

Vid leverans av varor använder vi oss av Postnord MyPack Collect eller varubrev. Beställningar lagda mellan måndag och onsdag skickas tidigast torsdag samma vecka. Beställningar lagda mellan torsdag och söndag skickas tidigast tisdag veckan därpå. Du meddelas när ditt paket finns att hämta vid närmaste ombud. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

Ej uthämtade paket

Om Magnus Johansson bageri & konditori AB får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut är det upp till dig att betala ny frakt. Därför är det viktigt att ni uppger giltigt och korrekt leveransinformation. För beställningen som inte hämtas ut debiterar vi en kostnad på 250 kr för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift. Ej uthämtade paket räknas inte som hävning av ditt köp. 

Ansvarsbegränsningar

Vissa av våra produkter är känsliga för fukt och värme/kyla. Vi packar alla våra produkter så att dom ska klara normala frakt förhållanden, men vi kan inte garantera kvalitén när de skickas långväga över landet. Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.

Ändring av villkor

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringarna av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med beställning eller besök på webbplatsen. Tvist I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med vår kundtjänst och dig, kan du som kund vända dig till Allmänna reklamationsnämnden. Allmänna reklamationsnämnden har telefonnummer 08-508 860 00.

Immaterialrätt

Allt material på hemsidan, inklusive texter, bilder, varumärken samt design och grafiska profiler tillhör Magnus Johansson bageri & konditori AB eller våra samarbetspartners. All användning, utöver vad som krävs för att använda hemsidan, eller kopiering av dig som användare kräver företagets skriftliga godkännande. All användning i strid mot dessa villkor kan komma att resultera i rättsliga påföljder.

Ansvar

Företaget tar inget ansvar för eller garanterar kvaliteten, funktionaliteten eller tillgängligheten på hemsidan eller dess innehåll. I de fall vi hänvisar till tredje part ansvarar vi inte heller för materialet eller innehållet på den tredje partens hemsida.

Tillämplig lag

Vid eventuella tvister i anledning av dessa villkor tillämpas svensk rätt med undantag för dess lagvalsregler, med Stockholms tingsrätt som första domstolsinstans.