Om oss

/
Om oss


VÅR HISTORIA

Vi tackar Sjöstadsborna Agneta och Östen Brolin att vi fick anställning på Vete-katten, för det var där romantik uppstod bland mjöl säckarna. Två förebilder i branschen som gjort att vi vågat satsa på att starta egen verksamhet

 

Magnus Johansson Bageri & Konditori

Vi är glada att vi valde Hammarby Sjöstad som plats för vårt bageri och konditori, som vi öppnade 10 september 2011. Sjöstadsborna tog emot oss med öppna armar, och visade att kvalitet vill ni ha. Som hantverksbageri blir vi glada att se att ni väljer att komma till oss.

MJBK_Entre_Skylt_DSF1633

 

Under sommaren 2017 genomförde vi en stor ombyggnad för att kunna ta emot fler sittande gäster. Nu kan ni avnjuta frukost, fika och lunch i vår servering med 45 sittplatser en trappa upp. Under stor del av året finns det också möjlighet att njuta på vår uteservering.

 

 

Magnus Johansson Glass & Konfektyr

För att kunna bredda sortimentet ytterligare valde vi att 2021 utöka verksamheten med Magnus Johansson glass & konfektyr. Här kan ni nu hitta våra fina praliner som har fått sällskap av både geléhallon och marshmallows. Och så såklart Gelato i alla dess former, skopglass, mjukglass, glasspinnar, glasstårtor och mycket mer.

Magnus Johanssons Bageri och Konditori utvecklas vidare som del av Eaterygruppen

Det är nu klart att vi går samman med mat- och mötesaktören Eaterygruppen. Samgåendet är en del i en större gemensam satsning på att utveckla bageri, konditori- samt glass- och konfektyrverksamheten ytterligare i de båda företagen. Läs mer här!